Aviation Diecast


This forum is for all those who loves collecting diecast airplanes... we love this hobby as a part of our daily life.... and we collect diecast so as to fulfill our dream on having a real airplanes in miniature size.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  
a/d/f is in Facebook now. just type in a/d/f and I ll approve your membership.
Bouraq B737-200 (400 scale) a/d/f exclusive merchandise. For order, please call Ernie at: 0813 13526673
Share | 
 

 Share your own aircraft pictures.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
polar
Coordinator


Posts: 3081
Join date: 2009-09-17

PostSubject: Share your own aircraft pictures.   Tue Jul 13, 2010 9:30 pm

Banyak sekali diantara kita yg hobby memotret. Temen2 yg saya tau aja seperti Om Abhimantra, Om Nico, Om Iz seneng sekali memotret pesawat2 sewaktu mereka spotting, berlibur, atau yg lainnya. Thread ini saya create untuk temen2 yg ingin menampilkan potret2 mereka.

Cheers........

_________________

My Collections:
Back to top Go down
http://www.diecastaircraftforum.com/modeldatabase/mycollection/c
polar
Coordinator


Posts: 3081
Join date: 2009-09-17

PostSubject: Re: Share your own aircraft pictures.   Tue Jul 13, 2010 9:48 pm

Let me start with my amateur photography......


The most beautiful airline logo.......


British Airways B744 @ Chek Lap Kok


The most beautiful airline livery.......Cathay Pacific B744

_________________

My Collections:
Back to top Go down
http://www.diecastaircraftforum.com/modeldatabase/mycollection/c
abhimantra
Senior Diecast Aviator
Senior Diecast Aviator


Posts: 391
Join date: 2009-09-18
Location: Bandung

PostSubject: Re: Share your own aircraft pictures.   Tue Jul 13, 2010 10:26 pm

ikutan ah, ada agak banyak foto gapapa kan om polar ?

Turkish at SIN


SQ A380 at SIN


Firefly at SIN


SQ 772 at SIN


AdamAir (scrap) at BDO


AirAsia at BDO
Back to top Go down
polar
Coordinator


Posts: 3081
Join date: 2009-09-17

PostSubject: Re: Share your own aircraft pictures.   Wed Jul 14, 2010 6:02 am

Wah Thanks bhi. Nggak apa2....lebih banyak lebih bagus bhi.......thanks again!

_________________

My Collections:
Back to top Go down
http://www.diecastaircraftforum.com/modeldatabase/mycollection/c
Fly Emirates
Moderator


Posts: 1739
Join date: 2009-09-17
Location: Bandung

PostSubject: Re: Share your own aircraft pictures.   Wed Jul 14, 2010 6:55 pm

ayo bhi...tambah lagi...

_________________
Fly Emirate's Diecast collection


2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny
Back to top Go down
Ngguh
Junior Diecast Aviator
Junior Diecast Aviator


Posts: 4
Join date: 2010-11-10

PostSubject: Re: Share your own aircraft pictures.   Wed Nov 10, 2010 2:30 pm

ikutan ya :D

B744 JT

Back to top Go down
Fly Emirates
Moderator


Posts: 1739
Join date: 2009-09-17
Location: Bandung

PostSubject: Re: Share your own aircraft pictures.   Wed Nov 10, 2010 2:35 pm

Ngguh wrote:
ikutan ya :D

B744 JT


silakan om....wah om Ngguh profesinya apa nih? Ground crew? Jarang2 bisa foto dari appron kalo bukan mau berangkat.... goodz

_________________
Fly Emirate's Diecast collection


2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny
Back to top Go down
RemyLC
Sophomore Diecast Aviator
Sophomore Diecast Aviator


Posts: 285
Join date: 2010-06-30
Location: MH

PostSubject: Re: Share your own aircraft pictures.   Wed Nov 10, 2010 4:15 pm

Teman-teman, Remy mau posting juga ah... Tapi maaf ya foto nya gak cantik seperti Om2 yang lain karena Remy ga mampu beli DSLR seperti teman-teman huhuhu...

MAS B737-800 (9M-MMY) - Outside


MAS B737-800 (9M-MMY) - Inside
Back to top Go down
http://www.facebook.com/remydotcom
Fly Emirates
Moderator


Posts: 1739
Join date: 2009-09-17
Location: Bandung

PostSubject: Re: Share your own aircraft pictures.   Wed Nov 10, 2010 4:43 pm

om Remy pakai kamera yang dipegang kan?bukannya itu DSLR?



knuppel2x

_________________
Fly Emirate's Diecast collection


2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny
Back to top Go down
RemyLC
Sophomore Diecast Aviator
Sophomore Diecast Aviator


Posts: 285
Join date: 2010-06-30
Location: MH

PostSubject: Re: Share your own aircraft pictures.   Wed Nov 10, 2010 4:47 pm

Fly Emirates wrote:
om Remy pakai kamera yang dipegang kan?bukannya itu DSLR?



knuppel2x

Om Hans : Aduhhh kok bisa ketahuan sih... cheesy cheesy cheesy
Back to top Go down
http://www.facebook.com/remydotcom
Fly Emirates
Moderator


Posts: 1739
Join date: 2009-09-17
Location: Bandung

PostSubject: Re: Share your own aircraft pictures.   Wed Nov 10, 2010 7:25 pm

remydotcom87 wrote:

Om Hans : Aduhhh kok bisa ketahuan sih... cheesy cheesy cheesy

Momod mau dibohongin.... bigsmile

_________________
Fly Emirate's Diecast collection


2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny
Back to top Go down
Ngguh
Junior Diecast Aviator
Junior Diecast Aviator


Posts: 4
Join date: 2010-11-10

PostSubject: Re: Share your own aircraft pictures.   Thu Nov 11, 2010 8:13 am

Fly Emirates wrote:


silakan om....wah om Ngguh profesinya apa nih? Ground crew? Jarang2 bisa foto dari appron kalo bukan mau berangkat.... goodz

saya cuma staff teknik aja om pas kebetulan tuh pesawat baru dateng & kebetulan juga bawa kamera ya udah foto aja deh buat iseng2 .. hammer


izin bergabung disini ya om mod kalo kira2 ada perkataan / perbuatan yg menyimpang tolong arahannya sujud
Back to top Go down
polar
Coordinator


Posts: 3081
Join date: 2009-09-17

PostSubject: Re: Share your own aircraft pictures.   Thu Nov 11, 2010 8:31 am

Ngguh wrote:
Fly Emirates wrote:


silakan om....wah om Ngguh profesinya apa nih? Ground crew? Jarang2 bisa foto dari appron kalo bukan mau berangkat.... goodz

saya cuma staff teknik aja om pas kebetulan tuh pesawat baru dateng & kebetulan juga bawa kamera ya udah foto aja deh buat iseng2 .. hammer


izin bergabung disini ya om mod kalo kira2 ada perkataan / perbuatan yg menyimpang tolong arahannya sujud

Mantab om Ngguh.....seneng Om bisa bergabung di a/d/f.....sharing pengalaman2nya ya Om..... goodz

_________________

My Collections:
Back to top Go down
http://www.diecastaircraftforum.com/modeldatabase/mycollection/c
Fly Emirates
Moderator


Posts: 1739
Join date: 2009-09-17
Location: Bandung

PostSubject: Re: Share your own aircraft pictures.   Thu Nov 11, 2010 9:08 am

Ngguh wrote:

saya cuma staff teknik aja om pas kebetulan tuh pesawat baru dateng & kebetulan juga bawa kamera ya udah foto aja deh buat iseng2 .. hammer


izin bergabung disini ya om mod kalo kira2 ada perkataan / perbuatan yg menyimpang tolong arahannya sujud

Wah staff mekanik?berarti om mengerti seluk beluk pesawat dong? Keren.... cool

_________________
Fly Emirate's Diecast collection


2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny
Back to top Go down
Ngguh
Junior Diecast Aviator
Junior Diecast Aviator


Posts: 4
Join date: 2010-11-10

PostSubject: Re: Share your own aircraft pictures.   Thu Nov 11, 2010 9:42 pm

polar wrote:
Ngguh wrote:
Fly Emirates wrote:


silakan om....wah om Ngguh profesinya apa nih? Ground crew? Jarang2 bisa foto dari appron kalo bukan mau berangkat.... goodz

saya cuma staff teknik aja om pas kebetulan tuh pesawat baru dateng & kebetulan juga bawa kamera ya udah foto aja deh buat iseng2 .. hammer


izin bergabung disini ya om mod kalo kira2 ada perkataan / perbuatan yg menyimpang tolong arahannya sujud

Mantab om Ngguh.....seneng Om bisa bergabung di a/d/f.....sharing pengalaman2nya ya Om..... goodz

mohon bimbingan & arahan ya om sujud

Fly Emirates wrote:
Ngguh wrote:

saya cuma staff teknik aja om pas kebetulan tuh pesawat baru dateng & kebetulan juga bawa kamera ya udah foto aja deh buat iseng2 .. hammer


izin bergabung disini ya om mod kalo kira2 ada perkataan / perbuatan yg menyimpang tolong arahannya sujud

Wah staff mekanik?berarti om mengerti seluk beluk pesawat dong? Keren.... cool
nggak juga om orang saya cuma ngrusin administrasinya aja hammer
Back to top Go down
 

Share your own aircraft pictures.

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

 Similar topics

-
» Airbus Aircraft Maintenance Manual Zip
» Random pictures
» Goldberg pictures
» New Sissy Pictures
» Ishita Dutta in South Indian Films.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aviation Diecast ::  :: -