Aviation Diecast


This forum is for all those who loves collecting diecast airplanes... we love this hobby as a part of our daily life.... and we collect diecast so as to fulfill our dream on having a real airplanes in miniature size.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  
a/d/f is in Facebook now. just type in a/d/f and I ll approve your membership.
Bouraq B737-200 (400 scale) a/d/f exclusive merchandise. For order, please call Ernie at: 0813 13526673

Share | 
 

 bener gak sih ini udah susah ?????

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
is
Advisor


Posts : 1274
Join date : 2009-09-17
Location : CGK

PostSubject: bener gak sih ini udah susah ?????   Sat Sep 19, 2009 11:12 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
polar
Coordinator


Posts : 3081
Join date : 2009-09-17

PostSubject: Re: bener gak sih ini udah susah ?????   Sun Sep 20, 2009 9:48 am

Yah......ini sih bikin orang sedih Om Is....... :cry: Good collections Om..... :cheers:
Back to top Go down
http://www.diecastaircraftforum.com/modeldatabase/mycollection/c
is
Advisor


Posts : 1274
Join date : 2009-09-17
Location : CGK

PostSubject: Re: bener gak sih ini udah susah ?????   Sun Sep 20, 2009 10:00 am

thanks om polar......
Back to top Go down
sparkle
Junior High Diecast Aviator
Junior High Diecast Aviator


Posts : 154
Join date : 2009-09-17

PostSubject: Re: bener gak sih ini udah susah ?????   Sun Sep 20, 2009 1:22 pm

wah om yang dragon a320 dan tiger a320 yang bikin ngiler.. tinggal itu yang belum wuahh..
Back to top Go down
is
Advisor


Posts : 1274
Join date : 2009-09-17
Location : CGK

PostSubject: Re: bener gak sih ini udah susah ?????   Sun Sep 20, 2009 4:07 pm

@sparkle.... mau ??????
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: bener gak sih ini udah susah ?????   Sun Sep 20, 2009 11:56 pm

Mantap....bro!!!
Back to top Go down
sparkle
Junior High Diecast Aviator
Junior High Diecast Aviator


Posts : 154
Join date : 2009-09-17

PostSubject: Re: bener gak sih ini udah susah ?????   Mon Sep 21, 2009 8:58 am

masih ada ya om?? punya dua maksudnya??khususnya utk tiger sih.. yang dragon kalo ada juga boleh..
Back to top Go down
is
Advisor


Posts : 1274
Join date : 2009-09-17
Location : CGK

PostSubject: Re: bener gak sih ini udah susah ?????   Mon Sep 21, 2009 7:08 pm

@sparkle dua duanya ada triple om.... he he
Back to top Go down
Fly Emirates
Moderator


Posts : 1739
Join date : 2009-09-17
Location : Bandung

PostSubject: Re: bener gak sih ini udah susah ?????   Tue Sep 22, 2009 3:16 pm

Ayo om Sparkle..sikat aja..nanti kalo om Is berubah pikiran gawat loh.. :cheers:
Back to top Go down
gretel_keren
Junior Diecast Aviator
Junior Diecast Aviator


Posts : 86
Join date : 2009-09-25

PostSubject: Re: bener gak sih ini udah susah ?????   Fri Sep 25, 2009 9:31 pm

Wah ada GA A380..... bigsmile
Back to top Go down
is
Advisor


Posts : 1274
Join date : 2009-09-17
Location : CGK

PostSubject: Re: bener gak sih ini udah susah ?????   Mon Oct 12, 2009 7:07 am

nyoba masukin foto satu per satu, semoga bener ya .... maklum gaptek

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
is
Advisor


Posts : 1274
Join date : 2009-09-17
Location : CGK

PostSubject: Re: bener gak sih ini udah susah ?????   Mon Oct 12, 2009 7:08 am

kok gak bisa ya ?
Back to top Go down
is
Advisor


Posts : 1274
Join date : 2009-09-17
Location : CGK

PostSubject: Re: bener gak sih ini udah susah ?????   Mon Oct 12, 2009 7:09 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
another one...
[You must be registered and logged in to see this image.]


Last edited by Antonov1210 on Tue Oct 13, 2009 10:41 am; edited 1 time in total (Reason for editing : resizing large photoss...!!!)
Back to top Go down
Wings_Sandy
Junior High Diecast Aviator
Junior High Diecast Aviator


Posts : 173
Join date : 2009-09-26

PostSubject: Re: bener gak sih ini udah susah ?????   Tue Oct 13, 2009 1:02 am

Yang Cebu Pac ini bagus bener [You must be registered and logged in to see this image.] .....apakah ini juga punya lebih dari 1 Om Is....?
Kali2 aja.....
Back to top Go down
is
Advisor


Posts : 1274
Join date : 2009-09-17
Location : CGK

PostSubject: Re: bener gak sih ini udah susah ?????   Tue Oct 13, 2009 5:39 am

hicks.... ini cuma satu om
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: bener gak sih ini udah susah ?????   Today at 2:41 pm

Back to top Go down
 
bener gak sih ini udah susah ?????
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aviation Diecast :: Aviation Diecast Corner :: 1:400 Scale Diecast-
Jump to: